Want to know more about beer?

Read my books!

Beer & Food

Beer & Food

Biersommelier Fiona de Lange en chef-kok Jo Vaessen hebben elkaar gevonden in hun passie voor bier en gastronomie. Van die liefde is Bier & Spijs het smakelijke resultaat. Een kookboek met 70 recepten met bijpassende biersuggestie. Want bier past eigenlijk veel beter bij de maaltijd dan wijn, zo is hun gedeelde mening. Wijn is maar een druif. Bier kent oneindig veel meer smaken, omdat het een enorme variatie aan mout, hop, kruiden en gist kan bevatten. Daar valt dus veel beter mee te combineren. Verrassend goed zelfs, want het juiste bier tilt het gerecht naar een hoger niveau Proef het zelf!

More information
Explore the taste of beer

Explore the taste of beer

Waar komt bitterheid in bier vandaan? Waar het fruitige, zoete karakter? Wat maakt een bier uniek in smaak? Ontdek de oorsprong van de smaak van bier en weet straks wat jij wel en niet lekker vindt. Je leert alles over de smaak van bier op een laagdrempelige, toegankelijke en smakelijke wijze. En zo spreek jij na het lezen van dit boek een beetje de taal van de brouwer. In de winkel, op het terras en in een biercafé weet je straks op basis van jouw smaakvoorkeur precies de juiste bierkeuze te maken, zodat je optimaal kan genieten!

More information
What you should know as a beer fan

What you should know as a beer fan

350 essentiële feiten, tips en bierwetenswaardigheden

More information