Unieke bieravond

In het bierfort bij Everdingen

Ervaringen van deelnemers

“Ik heb echt nog nooit zoiets meegemaakt! Wat was dit super. Wanneer is de volgende avond?”

Mark

“Ik heb als bierliefhebber al heel veel meegemaakt, maar dit is echt bijzonder!”

Vincent

“Kan ik een strippenkaart krijgen voor de avonden?”

Melanie
Locatie

Locatie: Fort Everdingen

Vrijdag 1 februari 2019
18:30 – 22:00 uur
Prijs: € 37,50 per persoon
Taxi arrangement: € 15,00 per persoon (te boeken vanaf 2 personen)
Fiona de Lange
Fiona de Lange

In Bierfort Everdingen organiseren wij in 2019 heel wat unieke bieravonden. Slechts de mooiste, rijpste en meest bijzondere bieren komen hier op tafel, natuurlijk met een bijbehorende gastronomische beleving.

Na inmiddels al heel veel succesvolle bieravonden en dagen vindt op vrijdagavond 1 februari 2019 de volgende vintage bieravond plaats waarop unieke bewaarbieren te proeven zijn van enkele tot zelfs tientallen jaren oud. En allemaal nog perfect op smaak! Zoals je dat van ons mag verwachten. De bieren zijn ook ter plaatse aan te schaffen! Wat en hoe? Maak het mee en bezoek deze bieravond. Natuurlijk hebben we ook mooie verrassingen en gaan we aan de hand van prachtige bier&food combinaties toelichten hoe bier te combineren is bij gerechten. De avond is van 18:30 tot 22:00 uur. 

Boek het taxiarrangement bij als je hiervan gebruik wilt maken! Er wordt dan gezorgd voor vervoer van en naar station Culemborg.

Programma

  • 18:30 uur Ontvangst
  • 19:00 uur Bezoek aan het vintage bier lokaal
  • 19:30 - 22:00 uur Masterclass door biersommelier Fiona de Lange: "ideaal bier bewaren, het mysterie van bierrijping" en 'Bier&Food'. Er worden tenminste zes bieren geschonken met heerlijke gastronomische hapjes.

Deze avond is volgeboekt. Het is niet meer mogelijk om te reserveren.


Terug naar overzicht