Fiona de Lange 5462

in samenwerking met:

Locatie

Locatie: Fort Everdingen

Vrijdag 8 juni 2018
19.00 – 22:00 uur
Prijs: € 37,50 per persoon
Taxi arrangement: € 15,00 per persoon
Fiona de Lange
Fiona de Lange

In Bierfort Everdingen organiseren wij in 2018 heel wat unieke bieravonden. Slechts de mooiste, rijpste en meest bijzondere bieren komen hier op tafel, natuurlijk met een bijbehorende gastronomische beleving.

Na inmiddels al heel veel succesvolle bieravonden en dagen vindt op vrijdagavond 8 juni 2018 de volgende vintage bierdag plaats waarop unieke bewaarbieren te proeven zijn van enkele tot zelfs tientallen jaren oud. En allemaal nog perfect op smaak! Zoals je dat van ons mag verwachten. De bieren zijn ook ter plaatse aan te schaffen! Wat en hoe? Maak het mee en bezoek deze bieravond. Natuurlijk hebben we ook mooie verrassingen en gaan we aan de hand van prachtige bier&food combinaties toelichten hoe bier te combineren is bij gerechten. De avond is van 19.00 tot 22.00 uur. 

Boek het taxiarrangement bij als je hiervan gebruik wilt maken! Er wordt dan gezorgd voor vervoer van en naar station Culemborg.

Programma

  • 18:30 uur Ontvangst
  • 19.00 uur Bezoek aan het vintage bier lokaal
  • 19.30 - 22.00 uur Masterclass door biersommelier Fiona de Lange: "ideaal bier bewaren, het mysterie van bierrijping" en 'Bier&Food'. Er worden tenminste zes bieren geschonken met heerlijke gastronomische hapjes.

Reserveer en betaal je plek snel want het aantal bierliefhebbers dat deze dag kan bijwonen is beperkt!


Nu reserveren

Door uw gegevens hieronder in te geven en op de knop "nu reserveren" te klikken kunt u zich inschrijven voor de Masterclass. U dient direct te betalen, waarna u verzekerd bent van een plaats bij deze unieke bijeenkomst.

Terug naar overzicht